Bestuurslid algemeen, Coördinator Techniek & Cursuscoördinator 

Maurice Turk

 

Mijn naam is Maurice Turk woonachtig in Nieuw-Vennep en sinds 2016 burgerhulpverlener en vrijwilliger en sinds september 2018 lid van het bestuur van deze mooie en vooral nuttige Stichting in Nieuw-Vennep. In het bestuur houdt ik mij bezig met het coördineren van het technisch en logistieke aspect rondom de AED’s welke her en der in Nieuw-Vennep zijn geplaatst en die wij in beheer hebben. Ook het materiaalbeheer voor de cursussen en de reanimatie hulpverlening, de zogenoemde safe-set en hulpverleningshesjes waaraan U onze vrijwilligers kunt herkennen valt onder mijn verantwoording  Daarnaast houdt ik mij ook bezig met het coördineren van de cursussen. 

Wilt u ons ondersteunen?

Dat kan via aanmelden als AED vrijwilliger bij onze stichting, (Let op, enkel als U bent aangemeld als burgerhulpverlener bij HartslagNU)

of meld uw AED aan bij het AED netwerk in Nieuw-Vennep via hartslagnu.nl 

Ik word vrijwilliger Ik heb een AED

AdobeStock

Over ons

Stichting AED Nieuw-Vennep zorgt

voor een hartveilig Nieuw-Vennep


Door het opzetten en instandhouden van  een netwerk van zogenaamde 6-minuten zones, dat is een AED met een groep van getrainde burgerhulpverleners uit de buurt, verhogen we de “hart-veiligheid” in Nieuw-Vennep.

Lees verder

erc  reanimatiepartner    Hartslagnu partner

Mozartlaan 5  (postadres)
2151 GJ  Nieuw-Vennep

 

06-51181322

facebook