Secretaris

Danny Mulder

Ik ben Danny Mulder, 41 jaar en geboren en getogen in Nieuw Vennep.

Al 20 jaar medewerker bij de rijksoverheid en daar ook even zo lang lid van de BHV organisatie.

Op mijn 15e ben ik vrijwilligerswerk gaan doen. Eerst achter de bar in het wijkgebouw Linquenda (heksenketel) daarna vrijwilligerswerk bij andere organisaties.

Vanaf het moment dat ik hoorde dat er een AED stichting in Nieuw Vennep was wilde ik me ook hiervoor inzetten. Waarom iets wat je kunt niet ook in de dagelijkse praktijk uitvoeren?!

Vanzelfsprekend is een inzet bij een reanimatie niet leuk of makkelijk en dat mag het ook nooit worden, maar het is en blijft noodzakelijk dat er vrijwilligers zijn die dit doen en die reageren op een oproep voor reanimatie.

Onze stichting kampte met een tekort aan bestuursleden en ook hier gold waarom niet iets doen waar je al bekend mee bent. En zo ben ik dus inmiddels secretaris bij de stichting AED Nieuw-Vennep.

Wilt u ons ondersteunen?

Dat kan via aanmelden als AED vrijwilliger bij onze stichting, (Let op, enkel als U bent aangemeld als burgerhulpverlener bij HartslagNU)

of meld uw AED aan bij het AED netwerk in Nieuw-Vennep via hartslagnu.nl 

Ik word vrijwilliger Ik heb een AED

AdobeStock

Over ons

Stichting AED Nieuw-Vennep zorgt

voor een hartveilig Nieuw-Vennep


Door het opzetten en instandhouden van  een netwerk van zogenaamde 6-minuten zones, dat is een AED met een groep van getrainde burgerhulpverleners uit de buurt, verhogen we de “hart-veiligheid” in Nieuw-Vennep.

Lees verder

erc  reanimatiepartner    Hartslagnu partner

Mozartlaan 5  (postadres)
2151 GJ  Nieuw-Vennep

 

06-51181322

facebook