Voorzitter

Joffry van Grondelle

Mijn naam is Joffry en in mijn dagelijkse werk ben ik sinds 2002 full time werkzaam als Ambulance-verpleegkundige, momenteel bij Ambulance Amsterdam. Sinds 1997 geef ik lessen reanimatie en AED en ander opleidingen op gebied van acute zorg. Naast de opleiding reanimatie instructeur heb ik de de studie Docent Verpleegkunde en praktijkopleider gezondheidszorg behaald.

Samen met de andere instructeurs geef ik de lessen AED en reanimatie en de scenariotrainingen voor AED Nieuw-Vennep. Ik zet me graag in voor de AED stichting omdat ik in mijn werk iedere week zie wat de voordelen zijn van goed opgeleide burgerhulpverleners die via een reanimatie oproepnetwerk vaak eerder terplaatse kunnen zijn dan de hulpdiensten om een reanimatie op basaal niveau op te starten.

Wilt u ons ondersteunen?

Dat kan via aanmelden als AED vrijwilliger bij onze stichting, (Let op, enkel als U bent aangemeld als burgerhulpverlener bij HartslagNU)

of meld uw AED aan bij het AED netwerk in Nieuw-Vennep via hartslagnu.nl 

Ik word vrijwilliger Ik heb een AED

AdobeStock

Over ons

Stichting AED Nieuw-Vennep zorgt

voor een hartveilig Nieuw-Vennep


Door het opzetten en instandhouden van  een netwerk van zogenaamde 6-minuten zones, dat is een AED met een groep van getrainde burgerhulpverleners uit de buurt, verhogen we de “hart-veiligheid” in Nieuw-Vennep.

Lees verder

erc  reanimatiepartner    Hartslagnu partner

Mozartlaan 5  (postadres)
2151 GJ  Nieuw-Vennep

 

06-51181322

facebook