Vrijwilliger worden

Reanimatie Scenariotrainingen najaar 2022.           voor data zie onderaan deze pagina 

Voor de AED burgerhulpverleners die zijn aangesloten bij HartslagNu en die als vrijwilliger zijn aangesloten bij AED Nieuw-Vennep wordt een aantal keer per jaar een reanimatie scenariotraining georganiseerd. Deze bereid je goed voor op een daadwerkelijke inzet op de openbare weg, publieke ruimten en privé woningen. 

Door middel van realistische korte casussen wordt getraind onder begeleiding van een aantal van onze instructeurs. Deze trainingen zijn gratis voor de aangesloten vrijwilligers

 

AED veiligheidsvest & safeset

De bij ons aangesloten AED vrijwilligers ontvangen in bruikleen na betaling van een klein borg bedrag een bordeauxrood veiligheidsvest van de stichting AED met witte letters  ‘AED Hulpverlener’, verder een keycord in bordeaux-rode kleur met dezelfde tekst plus een safe set met beademingsmasker, handschoenen, handdoekje, scheermesje etc.

Bekwaam blijven in reanimatie

Als kwaliteitseis stellen we dat iedere AED vrijwilliger jaarlijks de scenario training volgt om geoefend te blijven in het reanimeren en samenwerken tijdens de reanimatieinzet. 

Verder werken we samen met Ambulance Amsterdam die eens in het jaar een oefenavond of informatie avond verzorgt voor de AED vrijwilligers. Daarnaast werken we met de andere professionele hulpdiensten zoals brandweer en politie samen in de reanimatie hulpverlening.

Data scenariotrainingen 2022:

In dit najaar organiseren we 4 scenariotrainingen op; 

donderdag 13 oktober

maandag 7 november                                                                        NB: Neem het eigen hesje en safeset mee!!!!

donderdag 10 november

Lestijden: 1930-2130 uur.      Leslocaties: diverse locaties zie hiervoor de info op de cursuspagina

Geef je deelname op via de cursuspagina www.aednieuwvennep.nl/cursussen waar je je kunt inschrijven voor de gratis scenariotraing voor vrijwilligers

Vragen:

1000 Characters left